Παναθηναϊκός: Στις προπονήσεις Παλάσιος, Αϊτόρ, Χουάνκαρ, στην ευρώ-λίστα ο Σπόραρ

Την κατάλληλη στιγμή άρχισε να «αδειάζει» το… απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του πρώτου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια στην Πράγα (Πέμπτη, 4/8, 20:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι Σεμπαστιάν Παλάσιος, Χουάνκαρ κι Αϊτόρ που έχασαν τις προπονήσεις όλης της περασμένης εβδομάδας λόγω ίωσης επέστρεψαν σε φουλ πρόγραμμα, ενώ επέστρεψε στο «Γ. Καλαφάτης» και προπονήθηκε ατομικά κι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα με τους Τσέχους.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσίασε προς τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού τον Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά με το υπόλοιπο γκρουπ (την Κυριακή 31/7 έκανε ατομικό) και τον… υποδέχθηκαν με το παραδοσιακό «φατούρο» οι νέοι συμπαίκτες του (πλην του Βέρμπιτς που έκανε θεραπεία).

Τις… συστάσεις έκανε ο Γιοβάνοβιτς λέγοντας: «Ο Σπόραρ είναι ο νέος συμπαίκτης σας. Καλώς ήλθες κι εύχομαι τα καλύτερα. Τώρα ξέρεις τι σου έχουν ετοιμάσει (σ.σ. δείχνοντας το «τούνελ» που είχαν σχηματίσει οι συμπαίκτες του για το… φατούρο).

Δεν είναι κάτι περίεργο για σένα, δεν είναι η πρώτη φορά. Εύχομαι να μείνεις για πολύ καιρό εδώ και να μην το ξαναπεράσεις» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός κάνοντας μετά πλάκα δείχνοντας τον Καρλίτος. «Μόνο αυτός εδώ ο τύπος ρίχνει δυνατές». Για να συμπληρώσουν γελώντας οι υπόλοιποι παίκτες «…το ίδιο κι ο άλλος επιθετικός», δείχνοντας τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Σπόραρ δηλώθηκε -όπως αναμενόταν- τη Δευτέρα (1/8) στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού προς την UEFA ως 25ος παίκτης των «πράσινων» για τα δύο ματς με τη Σλάβια, καθώς συμπληρώθηκαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα της μεταγραφής του απ’ την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ