Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: Με τον κόσμο του για την ανατροπή και την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε (20:30, Cosmotesports) έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, να πάρει την πρόκριση στα playoffs του Conference League απέναντι στην Σλάβια Πράγας ανατρέποντας το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους εκτός από τον τιμωρημένο Παλάσιος. Στην διαθεση του Σέρβου τεχνικού είναι και οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Χουάνκαρ (ξεπέρασαν τις ιώσεις), ενώ ετοιμάζεται να δώσει στον 21χρονο Γιώργο Βαγιαννίδη τη θέση του Παλάσιος στο δεξιό άκρο της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Στην βασική ενδεκάδα αναμένεται να είναι για πρώτη φορά ο Άντραζ Σπόραρ για πρώτη φορά.
Έτσι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί  με τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Μάγκνουσον, Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Τσέριν, Αϊτόρ, Σπόραρ, Σέκνκεφελντ, Χουάνκαρ και Βαγιαννίδη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Πίτερ Μπάνκις, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντάνιελ Κουκ, Γουέιντ Σμιθ και 4ο τον Ρόμπερτ Τζόουνς (Αγγλία).

Ο προπονητής του «τριφυλλιού στις δηλώσεις του ενόψει του αποψινού αγώνα τόνισε: «Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δεν μας δίνει πάρα πολλές επιλογές. Σίγουρα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά όσον τον τρόπο μας, αλλά και την διάθεσή σας για να βρούμε λύσεις. Οι Τσέχοι έχουν συγκεκριμένο τρόπο που αγωνίζονται. Πρέπει να έχουμε διάθεση, θάρρος αυτά τα 90 λεπτά για να εκμεταλλευτούμε και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος μας».Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς τόνισε επίσης ότι «πρέπει να πάρουμε αρκετά ρίσκα για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που θα μας επιτρέψουν να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει ένα γρήγορο γκολ. Αυτό που θα βοηθήσει σίγουρα είναι να αλλάξουμε την εικόνα μας. Στο πρώτο παιχνίδι η Σλάβια μπήκε με περισσότερη δυναμική, ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να μπορέσουμε να το αλλάξουμε αυτό»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ