Παναθηναϊκός: Παροξυσμός στο αεροδρόμιο για Χεζόνια – “Ζω ένα όνειρο” είπε ο Κροάτης

Εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και αποθέωσαν το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, τον Μάριο Χεζόνια.

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα, φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα με το όνομα του Κροάτη φόργουορντ, ενώ είχαν σηκώσει ψηλά ένα πανό που έγραψε «Super Mario».

Με το που έκανε την εμφάνισή του ο 26χρονος άσος αποθεώθηκε από τον κόσμο του «τριφυλλιού», ενώ ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Πριν μπει στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο ξενοδοχείο σήκωσε ψηλά ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού που κρατούσε, έδειχνε την καρδιά του με νόημα και μπαίνοντας στο όχημα χτυπούσε ρυθμικά τον ουρανό του αυτοκινήτου.

Χεζόνια: Είναι ένα όνειρo για μένα

Ο ίδιος χαρακτήρισε όνειρο το ότι πλέον θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους οπαδούς τους οποίους δήλωσε ότι θαυμάζει από μικρός, χαρακτηρίζοντας τους, καλύτερους στον πλανήτη.

«Τα καταφέραμε, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και να παίζω.

Είναι ένα όνειρο για εμένα, μία οικογένεια. Παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό από μικρός, πάντα έβλεπα τη Θύρα 13 και πανηγύριζα. Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, αλλά αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Το αξίζουν, είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας δείχνουν την αγάπη τους, είναι οι καλύτεροι.

Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και τα καλά τους λόγια. Νιώθω ευγνώμων. Ανυπομονώ να παίξω. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος στον πλανήτη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ