Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οριστική αναβολή στον αγώνα βόλεϊ – Θα διεξαχθεί την Πέμπτη χωρίς την παρουσία φιλάθλων

Η οριστική αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup αποφασίστηκε πριν από λίγο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 14.30 χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 19:00, ωστόσο τα επεισόδια που προηγήθηκαν και η χρήση χημικών από την αστυνομία έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα, ενώ υπήρξαν και πληροφορίες για τραυματισμούς.

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο μέσα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού έκανε την παραπάνω ανάρτηση γράφοντας: “Κάτι λάθος συμβαίνει εδώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν στο γήπεδο όταν πέταξαν εκτός δακρυγόνα. Τα μάτια μου, τα μάτια μας. Δεν μπορούμε καλά καλά να δούμε. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν φρικτός ο πόνος που είχα στα μάτια μου. Ο Θεός να ευλογεί τους παίκτες βόλεϊ του Ολυμπιακού. Αυτό είναι άθλημα, όχι πόλεμος”.

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία με ένα ματωμένο κάθισμα που βρέθηκε έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Βόλεϊ

Η αρχική απόφαση ήταν τελικά να γίνει σήμερα Τετάρτη μόλις καθάριζε η ατμόσφαιρα και χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τελικά, όπως συμφωνήθηκε, αύριο Πέμπτη.

Βόλεϊ

Θυμίζουμε ο Παναθηναϊκός στο 1ο παιχνίδι στο Ρέντη είχε επικρατήσει με 3-1 και χρειάζεται δύο σετ για να προκριθεί στον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να επικρατήσει και στο χρυσό σετ (που τελειώνει στους 15 πόντους).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ