Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Νίκος Καρούλιας-Πέτρος Μίχος σκιαγραφούν στον Real FM 97,8 το ντέρμπι

Οι παλαίμαχοι άσοι του Παναθηναϊκού Νίκος Καρούλιας και του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος ανέλυσαν το classicο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή Realsports με τον Παύλο Παπαδημητρίου.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την Κυριακή στις 21.00 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με μετάδοση από τον Real fm.

O Νίκος Καρούλιας ανέλυσε τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός έχει φορμαριστεί την πιο κατάλληλη εποχή, που καίνε όλα τα ματς. Έχει ποιοτικό κέντρο που είναι σε καλή κατάσταση τώρα. Το κέντρο του είναι αυτό που καθαρίζει τα παιχνίδια». Ο Πέτρος Μίχος υπογράμμισε όταν ρωτήθηκε πως βλέπει τον Παναθηναϊκό: «Εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Είναι ανθεκτικός, έχει διάρκεια και υπομονή μέσα στο παιχνίδι του».

«Εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει, θα αυξήσει τις ελπίδες του για κατάκτηση του τίτλου» είπε ο Πέτρος Μίχος, συμπληρώνοντας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του από την αρχή του αγώνα. Δεν δέχεται εύκολα τέρμα στην Λεωφόρο, κάτι που ο Ολυμπιακός πρέπει να το σπάσει από νωρίς». Και ο Νίκος Καρούλιας πρόσθεσε: «ο Παναθηναϊκός είναι μια σταθερή ομάδα στο πλάνο της, από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς. Δεν επηρεάζεται από καταστάσεις. Είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις».

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ