Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Απόψε ο δεύτερος και καθοριστικός τελικός της Basket League

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό (21:00, ΕΡΤ3) στον δεύτερο και καθοριστικό τελικό της Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0 στην σειρά και σε περίπτωση νίκης θα έχουν κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.   Από την άλλη πλευρά τους οι «πράσινοι», ύστερα από την ήττα (74-61) και κυρίως την εμφάνιση στο πρώτο αγώνα αναζητούν αντίδραση και φυσικά τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη των τελικών.

Ο Ολυμπιακός έχει χαρακτηρίσει ως “αμφίβολη” την συμμετοχή των Σακίλ ΜακΚίσικ (διάστρεμμα) και Λιβιό Ζαν-Σαρλ (στομαχικές διαταραχές), ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του στάθηκε στο κλειδί και του αποψινού τελικού: «Θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση. Το κλειδί είναι η ένταση μας και από αυτή κα θα βρούμε επιλογές στην επίθεση. Η ομάδα έχει δείξει πως αν παίξει σωστή άμυνα και κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό πρέπει όλοι να είναι καλοί»

Όσον αφορά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Δεν θα αλλάξουν πολλά. Έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που μας έχει φτάσει ως εδώ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με το στυλ μας που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ