Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ τα έβαλε με τον εαυτό του – «Έπρεπε να είχα βάλει περισσότερα γκολ»

Ο Παναθηναϊκός, παρά την καλή εμφάνιση κόντρα στη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Europa Conference League, δεν τα κατάφερε και παρά το 1-1 έμεινε εκτός Ευρώπης.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ, τα έβαλε με τον εαυτό του μετά τον αποκλεισμό από τους Τσέχους, καθώς στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού

«Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, αν είχα σκοράρει νωρίς ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, πιέσαμε στα πρώτα 60 λεπτά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, αν και παίξαμε στο τέλος με έναν τρόπο που δεν είναι δικός μας με μακρινές μπαλιές αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Δεν ξέρω γιατί αρχίσαμε τις μακρινές μπαλιές, δεν είναι ο τρόπος μας. Θα σταθώ όμως στην κούραση μετά το 60′. Όταν είδα τον κόσμο, ένιωσα εκπληκτικά ήταν κάτι μοναδικό για εμένα, τους δίνω το χειροκρότημά μου και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Είμαι χαρούμενος με τις ευκαιρίες και το γκολ αλλά για να είμαι ειλικρινής έπρεπε να σκοράρω παραπάνω σήμερα. Προχωράμε όμως. Πρέπει να χτίσουμε στον τρόπο που παίξαμε και να δείξουμε πόσο επιθετικοί είμαστε και πιστεύω πολλές ομάδες θα έχουν πρόβλημα» ήταν τα λόγια του 28χρονου Σλοβένου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ