Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα αποχαιρέτισε τους «πράσινους» με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φεντερίκο Μακέντα ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Ο Ιταλός φορ αποχαιρέτισε τους «πράσινους» λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην τουρκική Ανκαρακιουτσού.

Ο πρώην -πλέον- παίκτης του Παναθηναϊκού δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, στο οποίο κατέγραψε όλα τα συναισθήματα που του «γέννησαν» αυτά τα 4 χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα και στο «τριφύλλι».

«Τι να πεις σε τέτοιες στιγμές; Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσεις να βρεις τις σωστές λέξεις, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά για να εκφραστούν. Είμαι μέρος της ιστορίας ενός μεγάλου συλλόγου και αυτό είναι κάτι που με κάνει περήφανο!

Όταν έφτασα για πρώτη φορά, εγώ και ο σύλλογος ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση, ήταν σαν να χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλον για να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο…

Υπήρξαν πολλές καλές στιγμές και επίσης κακές στιγμές φυσικά, αλλά πάντα έδινα τα πάντα μέσα μου και έξω από το γήπεδο για να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σίγουρα θα κρατήσω τις πολλές καλές αναμνήσεις μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου.

Προπονητές, φυσιοθεραπευτές, επιτελείο, συμπαίκτες και φίλαθλοι, όλοι θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Η Ελλάδα μου έδωσε πολλή αγάπη και υποστήριξη και δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Αλλά το ποδόσφαιρο απαιτεί αλλαγές και για κάποιους λόγους ήρθε η ώρα να αλλάξω!

Τώρα είναι πολύ δύσκολο για μένα να αποχαιρετήσω μετά από 4 χρόνια, έτσι θα πω, μέχρι να ξανασυναντήσουμε τους φίλους μου…
Σε ευχαριστώ για όλα. Με αγάπη Κίκο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ