Παναθηναϊκός: Εκτός με Περιστέρι, αμφίβολος με Μακάμπι ο Σλούκας

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το πρόβλημα τραυματισμού του Κώστα Σλούκα έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο ταλαντούχος γκαρντ υπέστη κάκωση στον ώμο, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για τον επερχόμενο αγώνα απέναντι στη Μακάμπι στο πλαίσιο της EuroLeague την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου.

Ο Σλούκας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας εμφανή σημάδια πόνου. Μετά από τον τραυματισμό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ευτυχώς επιβεβαίωσε ότι απέφυγε τα χειρότερα. Παρά τον τραυματισμό του, δεν θα αγωνιστεί στον κυριακάτικο αγώνα της έκτης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (10/11, 17:15).

Η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο αναμένουν πλέον την εξέλιξη της αποθεραπείας του, με στόχο την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στα παρκέ.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.