Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Χουάνκαρ στην Τούμπα

Οριστικά χωρίς τον Χουάνκαρ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, καθώς ο Ισπανός μπακ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο ισχίο που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διήμερο. Ο 30χρονος αμυντικός ακολούθησε μόνο θεραπευτική αγωγή και «κόπηκε» απ’ την αποστολή που ανακοίνωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά την προπόνηση του Σαββάτου (24/04).

Στον αντίποδα, επέστρεψε στην «πράσινη» αποστολή έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο με στόχο να είναι έτοιμος για να επιστρέψει σε δράση μετά τη διακοπή του Πάσχα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμά του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ