Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Μπόλονι

Άμεσες προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι να μετράει πλέον αντίστροφα στον πράσινο πάγκο και τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Αναστασίου θεωρείται η επικρατέστερη επιλογή για να διαδεχθεί τον Ρουμάνο προπονητή, καθώς υπάρχει η πεποίθηση τις τάξεις της διοίκησης του «τριφυλλιού» ότι δεν είναι σε θέση να αντιστρέψει το κλίμα. Αυτή τη χρονική στιγμή ο Αναστασίου αποτελεί την πιο σοβαρή σκέψη των παραγόντων της ομάδας

Μία δεύτερη σκέψη, αλλά με μικρότερες πιθανότητες, είναι να προωθηθεί σε πρώτος προπονητής ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος προσανατολίζεται στην αλλαγή της σκυτάλης στο θέμα προπονητή, καθώς εκτός από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα με δύο ήττες η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική και συν τοις άλλοις υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί και ο στόχος της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο προβληματισμός είναι πολύ έντονος και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα προπονητή του Παναθηναϊκού.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ