Έναν απολογισμό ζωής έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης το βράδυ της Δευτέρας (21/10) καλεσμένος σε εκπομπή του MEGA.
Με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας του που φέρει τον τίτλο «Τρωτός – Άτρωτος», ο μεγάλος Έλληνας μπασκετμπολίστας που τίμησε όσο λίγοι την φανέλα με το εθνόσημο, μίλησε για όλους και για όλα στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του.
Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε και σε θέματα που άπτονται της κοινωνικής πραγματικότητας όπως είναι το bullying, αλλά και στο πώς ο αθλητισμός τον βοήθησε να βρει τον δρόμο του στη ζωή. «Με ενοχλούσε το bullying, αλλά δεν με έριχνε σαν χαρακτήρα», είπε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε και στο συναισθηματικό κόστος που είχε η απώλεια του πατέρα του.
Αναφορικά με την κόντρα που φέρεται να είχε με τον Νίκο Γκάλη, κατά τη συνύπαρξή τους στον Άρη, ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε ότι η απάντηση σε αυτό ήταν η συνεργασία που είχαν οι δυο τους μέσα στο παρκέ.