Pamestoixima.gr: Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

H ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει τα μάτια της στραμμένα στην Ελλάδα για τον αποψινό αγώνα στις 22:00

Για έβδομη φορά στην ιστορία, η Ελλάδα θα υποδεχθεί έναν ευρωπαϊκό τελικό και για πρώτη φορά αυτός ο τελικός αφορά στο Super Cup. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι, θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Europa League Σεβίλλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22:00) με στόχο τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, έχοντας όμως διαφορετικά αποτελέσματα. Η Σίτι πέρασε εμφατικά με 3-0 από την έδρα της Μπέρνλι με τον Χάλαντ να συνεχίζει με φόρα από την περσινή σεζόν σκοράροντας δύο γκολ, ενώ η Σεβίλλη ηττήθηκε εντός έδρας από την Βαλένθια με 1-2.

Super Cup: 5ος αγώνας Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη

Oι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συγκεκριμένα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2022 και το 2015. Και στις τέσσερις περιπτώσεις, η αγγλική ομάδα κατάφερε να κερδίσει τους αγώνες, ενώ σε τρεις από τις τέσσερις νίκες οι πρωταθλητές Ευρώπης σκόραραν 3 γκολ ή περισσότερα.

Στο Pamestoixima.gr, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τον αγώνα, μεταξύ άλλων για την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο αλλά και τη μέθοδο, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τις κίτρινες κάρτες, αγορές ημιχρόνων, γκολ, σκορ πολλαπλών επιλογών, Bet Builder και συνδυαστικές επιλογές.

Για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup στο Pamestoixima.gr προσφέρεται η αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις*».

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ