Πακέτο… Ντος Σάντος για τον Θρύλο

Πακέτο… Ντος Σάντος για τον Θρύλο

Στο προσκήνιο του Ολυμπιακού παραμένουν οι Τζιοβάνι και Τζόναθαν Ντος Σάντος, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για το διπλό «κόλπο».

Τόσο ο 23χρονος κεντρικός χαφ της Μπαρτσελόνα, όσο και ο αδερφός του που αγωνίζεται στη Μαγιόρκα βρίσκονται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας και παρ’ ό,τι η απόκτησή τους μόνο εύκολη δεν είναι, οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειές τους. Ιδίως σε ό,τι αφορά τον Τζόναθαν, ήταν αυτός που εξ αρχής είχε ξεχωρίσει ο Μίτσελ, θέτοντάς τον στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο το… παλεύουν και για τον μεσοεπιθετικό των Νησιωτών, αφού ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως αμφότεροι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του.

Οι δύο παίκτες πάντως δεν θα βιαστούν να πάρουν τις αποφάσεις τους, τη στιγμή άλλωστε που θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι αρκετές οι προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια τους στο τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και με τον μάνατζερ του Μίτσελ, Αγκιλάρ, που έχει επικοινωνία με τους εκπροσώπους των Τζιοβάνι και Τζόναθαν.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ