Παίκτης της Τζένοα ο Φετφατζίδης

Παίκτης της Τζένοα ο Φετφατζίδης

Σπουδαία μεταγραφή στην Ιταλία και στη Serie A για τον Γιάννη Φετφατζίδη, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε από την Τζένοα.

Ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε τη νέα βελτιωμένη πρόταση της Τζένοα, που έφτασε στα 4 εκατομμύρια ευρώ δίνοντας και ποσοστό μεταπώλησης στους ερυθρόλευκους και ο Φετφατζίδης που ήθελε πολύ να γίνει αυτή η μεταγραφή, μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ παίρνοντας σχετική άδεια από την προετοιμασία της εθνικής και ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους Ιταλούς.

Ο Φετφατζίδης θα ενταχθεί στην προετοιμασία της Τζένοα μετά τους αγώνες της εθνικής ομάδας και θα ξεκινήσει την περιπέτειά του στο Καμπιονάτο.

Το συμβόλαιό του με την Τζένοα θα είναι τετραετές και συνολικά ο 23χρονος άσος θα εισπράξει περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον Μήτρογλου ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις σχετικά με το ενδιαφέρον του Σασουόλο, καθώς ο διεθνής φορ υπολογίζεται στα βασικά πλάνα για τη φετινή σεζόν, ενώ για τον Χολέβα δεν υπήρξε εξέλιξη και η Μπεσίκτας φαίνεται πως θα επιμείνει για τον δανεισμό του Μπούτνερ από τη Μάντσεστερ κι όχι για την απόκτηση του ερυθρόλευκου μπακ.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ