Παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι, και με τη βούλα, ο Νεϊμάρ, καθώς όπως αναμενόταν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», διάρκειας πέντε ετών.

Ο Νεϊμάρ για τα επόμενα πέντε χρόνια θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, καθώς υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα του νέου του συμβολαίου με τους «μπλαουγκράνα», κλείνοντας και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.  Οι ανακοινώσεις είχαν ήδη γίνει, την Δευτέρα, όμως, έπεσαν και οι υπογραφές.

Βέβαια, η παρουσίασή του από τους Καταλανούς θα γίνει στις αρχές της νέας εβδομάδας. Κι αυτό γιατί ο παίκτης θα παραμείνει στην Βραζιλία μέχρι τις 2 Ιουνίου, αφού η «σελεσάο» έχει να δώσει προγραμματισμένο φιλικό αγώνα με την Αγγλία.

Μετά το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ο Νεϊμάρ θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη και θα ενσωματωθεί κανονικά στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.

«Κι εδώ τελειώνει το πανέμορφο πέρασμά μου από μια σπουδαία ομάδα. Ευχαριστώ για τα ΠΑΝΤΑ. Θα θυμάμαι όλες τις στιγμές για πάντα», ήταν το μικρό μήνυμα του Νεϊμάρ μετά τις υπογραφές για την πρώην πλέον ομάδα του, Σάντος.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ