Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Στη μάχη της Ολυμπιακής πρόκρισης ο Κυνηγάκης – Με Γαλλία η Εθνική γυναικών στο πόλο

Ο Αλκης Κυνηγάκης, 5ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο και 6ος στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα, θα επιδιώξει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους 2ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του, συμμετέχοντας σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στον αγώνα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

18 αθλητές θα προκριθούν από τη Ντόχα για το Παρίσι, με 5 θέσεις να δίνονται στους καλύτερους αθλητές από κάθε ήπειρο.

Δαλδόγιαννης επίσης στο 10αρι

Στον αγώνα θα μετάσχει και ο Αστέριος Δαλδόγιαννης, 25ος στο αντίστοιχο αγώνισμα πέρυσι. Παρόντες είναι οι κορυφαίοι κολυμβητές του open water, με εξαίρεση τον Ιταλό πρωταθλητή Γκρεγκόριο Παλτρινιέρι.

Εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών: Πρεμιέρα με Γαλλία

Τρεις εβδομάδες μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν, η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με αντίπαλο την Γαλλία (4/2, 11:00). Η Γαλλία υστερεί σε δυναμικότητα έναντι των παραδοσιακών δυνάμεων, αλλά η Αλεξία Καμμένου εφιστά την προσοχή στις παίκτριές της.

Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης: Check point στο ακροβατικό

Η διαδρομή της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης προς τους Ολυμπιακούς του Παρισιού φτάνει στο πρώτο check point σήμερα, με τον τελικό του ακροβατικού (13:00). Η ελληνική οκτάδα, 7η στον προκριματικό, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα διεκδικώντας τα 5 τελευταία Ολυμπιακά εισιτήρια.

Πλατανιώτη: Στόχος ο τελικός στο ελεύθερο σόλο

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, χρυσή στο τεχνικό πρόγραμμα, θα αγωνιστεί στα προκριματικά του ελεύθερου προγράμματος του σόλο (4/2, 08:30). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναμένεται να προκριθεί εύκολα στον τελικό της Τρίτης (6/2), όπου θα κυνηγήσει άλλη μία μεγάλη διάκριση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ