Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Εκτός τελικού ο Καραλής – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5,35 μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δευτεραθλητής Ευρώπης έφτασε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου με ρεκόρ 5.82μ. και έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά τον αποκλεισμό ήταν φανερά απογοητευμένος και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έκανε τρία άκυρα άλματα στα 5,35 μέτρα.

«Κανονικά τα 5.35 τα περνάω και με ένα πόδι»

«Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όλα πήγαιναν τέλεια, δεν ξέρω τι έγινε. Προσπαθώ να σκεφτώ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ μπερδεμένος. Στην προθέρμανση πήγαν όλα καλά, αλλά απλώς δεν κατάφερα να εκτελέσω στον αγώνα. 5.35 κανονικά περνάω και με ένα πόδι. Απλώς πρέπει να κάτσω να ηρεμήσω, να σκεφτώ, να αναθεωρήσω με την ομάδα μου και να κοιτάξω μπροστά. Είμαι απογοητευμένος, αλλά κοιτάω μπροστά. Εδώ πρέπει να κάνω το μεγάλο ρεκόρ, όχι στους άλλους αγώνες. Δεν το κατάφερα. Δεν κατάφερα να περάσω στον τελικό. Τι να πω. Πρέπει να μείνω ψύχραιμος, να κάτσω να σκεφτώ, να ηρεμήσω και να κοιτάξω την επόμενη μέρα» δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής μετά τον αποκλεισμό του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ