Πάει για πτώχευση η ΑΕΚ

Πάει για πτώχευση η ΑΕΚ

Τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας της διανύει η ΑΕΚ. Την Πέμπτη υπάρχει Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής για να αποφασιστεί η ημερομηνία των εκλογών με τις 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου να είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες.

Την επόμενη εβδομάδα όμως θα κορυφωθεί η αγωνία όταν και θα υπάρξει Γ.Σ. των Supporters, αλλά και της ΠΑΕ την Τρίτη. Στις δύο αυτές γενικές συνελεύσεις θα φανεί ξεκάθαρα ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας.

Πάντως, η αίσθηση που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι προκρίνεται το σενάριο της πτώχευσης της ΠΑΕ και υποβιβασμός στην Football League 2. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει τόσο οι Supporters όσο και ο Νοτιάς να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης αυτής, αφού  αυτές οι δύο πλευρές κατέχουν την πλειοψηφία των μετοχών.

Οι Supporters είναι υπέρ της πτώχευσης και της εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομάδα, την ώρα που ο Νίκος Νοτιάς, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ» έχει ενημερωθεί για τα δεδομένα που θα υπάρξουν σε ενδεχόμενο πτώχευση και παρουσιάζεται θετικός στο να πει και αυτός και αυτός το ναι για την πτώχευση.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ