Πάει Μπεσίκτας ο Μήτρογλου;

Πάει Μπεσίκτας ο Μήτρογλου;

 

Η Φούλαμ ξόδεψε τον περασμένο Ιανουάριο 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό, όμως είδε την επένδυσή της να μην αποφέρει καρπούς. Ο Κώστας Μήτρογλου δεν κατάφερε στο πρώτο του εξάμηνο στην Αγγλία να δείξει τις δυνατότητές του και ο υποβιβασμός των Λονδρέζων τον έφερε στην πόρτα της εξόδου.

Το μπάτζετ της ομάδας ενόψει της ερχόμενης σεζόν στην Τσάμπιονσιπ θα μειωθεί πολύ, με τον προπονητή της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ να προχωράει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Μία από αυτές έχει να κάνει με την απομάκρυνση του Μήτρογλου. Ο Έλληνας διεθνής δεν υπολογίζεται και αναζητείται τρόπος να μετακομίσει σε άλλη ομάδα, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Στην υπόθεση μπαίνει η Μπεσίκτας, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ούγκο Αλμέιδα. O τεχνικός των Τούρκων Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος συνεργάζεται με τον μάνατζερ του Μήτρογλου, αποφάσισε να φέρει τον πρώην ερυθρόλευκο στην Κωνσταντινούπολη και έριξε το όνομά του στο τραπέζι της διοίκησης. Σημειώνεται ότι  δημοσίευμα της εφημερίδας “Sabah” έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μήτρογλου, και από ότι φαίνεται,  η υπόθεση έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα,  με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr από την γειτονική χώρα, οι συζητήσεις της Μπεσίκτας τόσο με την Φούλαμ όσο και με τον Μήτρογλου βρίσκονται σε επίπεδο συμφωνίας, η οποία αναμένεται να κλείσει άμεσα και ο παίκτης θα μετακομίσει στη γειτονική χώρα. Το deal -εφόσον ολοκληρωθεί- θα κοστίσει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ στην Μπεσίκτας και θα αφορά τον δανεισμό του Μήτρογλου για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

 

Πηγή gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ