Ούτε ματιά δεν αντάλλαξαν

Συνεργάστηκαν μαζί για πολλά χρόνια, αλλά φαίνεται ότι από τότε που οι δρόμοι τους χώρισαν, διαταράχθηκαν και οι σχέσεις τους. Ο λόγος για τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Βασίλη Σπανούλη, που δεν αντάλλαξαν την τυπική χειραψία, ούτε καν ματιά. Κατά τα άλλο το κλίμα μεταξύ των προπονητών και των παικτών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλό. Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:Ζέλικο Ομπράντοβιτς:«Τι καινούριο να πούμε; Είμαστε εδώ για πέμπτη συνεχή χρονιά. Παίζουμε ένα παιχνίδι που απολαύσαμε τα προηγούμενα χρόνια και θέλουμε να απολαύσουμε και φέτος. Αυτό που ήταν προφανές όλα αυτά τα χρόνια είναι πως μεταξύ των ομάδων η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική κι αυτό θα συνεχιστεί φέτος. Από πλευράς του Παναθηναϊκού, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε αυτοί που αγαπούν το μπάσκετ να μπορούν να μιλούν μόνο γι’ αυτό. Θα ήθελα να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν, να βοηθήσουν την ομάδα μας, αλλά να έχουν καλή συμπεριφορά, απέναντι και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ελπίζω φέτος να έρθουν οι φίλαθλοί μας, γιατί πέρυσι είχαν έρθει ελάχιστοι. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να το απολαύσουν όλοι».Ντούσαν Ιβκοβιτς:«Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι μέχρι το Σάββατο. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για το ματς γιατί χθες είχαμε αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να οργανώσει το παιχνίδι. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων ήταν πολύ καλοί στα δύο τελευταία παιχνίδια, τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο ΣΕΦ. Πιστεύω πως από πέρυσι μέχρι σήμερα δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Αν κάναμε ένα βήμα μπροστά, κάναμε δέκα βήματα πίσω. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Και οι ίδιοι φίλαθλοι κουράστηκαν με αυτά τα μέτρα. Στην Τουρκία που αποκλείσαμε την Εφές μάς περίμεναν Τούρκοι φίλαθλοι και φώναζαν ‘Ολυμπιακός’. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Πέρυσι είχαμε μια συζήτηση, όταν ο κουμπάρος μου είπε πως ‘αν θα πέσει το πρώτο μπουκάλι, θα φύγουμε από το γήπεδο. Του είπα πως δεν είναι στο χέρι μας αυτό».Δημήτρης Διαμαντίδης:

«Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα. Εύχομαι να ευχαριστηθεί ο κόσμος το ματς κι εμείς να περάσουμε καλά στον αγώνα».Βασίλης Σπανούλης:

«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, σε κόσμια πλαίσια και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θα είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια που θα παίξουν οι δύο ομάδες φέτος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ