Out ο Καββαδάς, in ο Μίλμπουρν

 Out ο Καββαδάς, in ο Μίλμπουρν

 

Νίκη με καλή εμφάνιση ζήτησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από τους παίκτες του Πανιώνιου εν όψει της σημερινής (21/10, 5 μ.μ.) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο το Περιστέρι. Χωρίς τον Καββαδά θα αγωνιστεί ο «Ιστορικός».

Ο 21χρόνος σέντερ έχει πάθει διάστρεμμα. Σε αντίθεση με τον Καββαδά στην διάθεση του Σκουρτόπουλου θα βρίσκεται ο Λάντον Μίλμπουρν, ο οποίος έχασε τις περισσότερες από τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

«Ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας της σεζόν είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς αφού θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θέλουμε να συνδυάσουμε μία καλή εμφάνιση με τη νίκη», υπογράμμισε ο κόουτς του Πανιώνιου. «Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που συνδυάζει το ταλέντο πολλών νεαρών παικτών αλλά και την εμπειρία άλλων κάτι που το καθιστά επικίνδυνο», σημείωσε ο Σκουρτόπουλος και πρόσθεσε ότι: «Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αφού ο αντίπαλός μας όπως έδειξε και στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής δεν τα παρατάει. Από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το ματς και παρά τα προβλήματά μας όπως την απουσία του Καββαδά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

«Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που θεωρητικά θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία και αυτό την καθιστά επικίνδυνη και απρόβλεπτη», παρατήρησε ο Γιάννης Αθανασούλας, ο 25χρόνος «πλάγιος» των «κυανέρυθρων». «Από την πλευρά μας στον πρώτο μας αγώνα μπροστά στο κοινό μας θέλουμε να πετύχουμε τη νίκη ώστε να έχει αντίκρισμα και η σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία μας στη Δράμα», επισήμανε ο Αθανασούλας και συμπλήρωσε ότι: «Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρά στους φίλους του Πανιώνιου τους οποίους περιμένουμε να σταθούν στο πλευρό μας».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ