Ορίστηκε η δίκη του Ψωμιάδη για τα στημένα

Ορίστηκε η δίκη του Ψωμιάδη για τα στημένα

 

Μετά από δύο χρόνια και τρεις μήνες ορίστηκε η πρώτη δικάσιμος για τον Μάκη Ψωμιάδη.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανοίγει τις πόρτες του στις 23 Οκτωβρίου, προκειμένου να “υποδεχτεί” τους 11 πρώτους κατηγορούμενους, οι οποίοι να θυμίσουμε πως είναι οι εξής: Μάκης Ψωμιάδης, Σταύρος Ψωμιάδης, Ιωάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Ευάγγελος Αγγελής, Διονύσιος Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 1733/13 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, οι 11 κατηγορούμενοι παραπέμπονται να δικαστούν με τις εξής -ανά περίσταση- κατηγορίες: συγκρότηση από κοινού, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση με απειλή βλάβης, απάτη κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, ηθική αυτουργία σε απάτη, δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ηθική αυτουργία σε αυτό, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σημειώνεται πως οι παραπάνω δικάζονται για μέρος της δικογραφίας, το οποίο διαχωρίστηκε από την κύρια ανάκριση ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πριν τη συμπλήρωση του 18μηνου ορίου προσωρινής κράτησης του βασικού κατηγορούμενου Μάκη Ψωμιάδη. Ο Μάκης Ψωμιάδης συμπληρώνει 18 μήνες προφυλάκισης στις 30 Οκτωβρίου.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ