Ωραίος ο ΠΑΟΚ

Ωραίος ο ΠΑΟΚ

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΠΑΟΚ στην δεύτερη απόπειρα επί αυστριακού εδάφους, επικρατώντας της Κοπεγχάγης με 2-0. Τα γκολ οι Λόρενς και Σαλπιγγίδης

Με 4-2-3-1 παρέταξε ο Στέφενς τον δικέφαλο στο πρώτο μέρος, ενώ ο Γιάκομπς προτίμησε το 4-4-2. Καλύτερος ο ΠΑΟΚ αλλά και αρκετά φλύαρος στο πρώτο μέρος, δημιούργησε κάποιες φάσεις ωστόσο ήταν εμφανές το πρόβλημα στα άκρα της άμυνας.

Ο Στέφενς άλλαξε πλάνο στο δεύτερο μέρος. Παρέταξε τον δικέφαλο με 4-4-2 και η ομάδα του πήρε για τα καλά τα ηνία της αναμέτρησης. Ο καλύτερος του γηπέδου ήταν αυτός που χάρισε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Από την σέντρα του Πόποβιτς ο Λόρενς έπιασε την κεφαλιά στο 71′ ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης απέκρουσε με τον Ιρλανδό να στέλνει με ριμπάουντ την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 84′ ο Λόρενς έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία σουτάροντας άουτ από το ύψος του πέναλτι. Τελικά το 2-0 ήρθε για τους Θεσσαλονικείς με μονοκόμματο σουτ του Σαλπιγγίδη, ύστερα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λόρενς, ο οποίος έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Δανών στέλνοντας συρτά (και συστημένη) την μπάλα στα πόδια του «Σάλπι».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ