Ώρα… επιθετικού στον Ολυμπιακό – Τα δεδομένα για Μιραλάς, Ντεμπά Μπα, Οκάκα και Λούκας

Τέσσερις ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό επικρατεί πραγματικά χαμός όσον αφορά την υπόθεση του επιθετικού. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να αποκτήσουν σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα ενόψει των υποχρεώσεών της στους ομίλους του Champions League.

Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί εδώ και αρκετές ημέρες είναι εκείνο του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Μετά το δεύτερο παιχνίδι με την Παρτίζαν έχει γίνει γνωστό ότι ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών, με τον διεθνή άσο να δηλώνει πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον τους και στο Βελιγράδι να θεωρούν ότι σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις.

Η διαφορά που χωρίζει τους πρωταθλητές Ελλάδας με τους Σέρβους φαίνεται πως είναι της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ, αφού ο Ολυμπιακός δίνει 3 εκατ. ευρώ και η Παρτίζαν ζητάει 4,5 εκατ. ευρώ. Όμως από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, ίσως να βοηθήσει και εκείνος από την πλευρά του να γίνει η μεταγραφή.

Το επόμενο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι εκείνο του Κέβιν Μιραλάς. Πραγματικά χθες επικράτησε ένας χαμός, αφού πληροφορίες από Ελλάδα, Βέλγιο και Αγγλία ανέφεραν ότι οι Πειραιώτες κινούνται για τον δανεισμό του Βέλγου φορ, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή της Έβερτον για τον αγώνα με την Τσέλσι και ταξίδεψε στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας. Ο διεθνής άσος βοήθησε στην ανάπτυξη των σεναρίων, αφού έχει κάνει like στις τελευταίες δημοσιεύσεις των «ερυθρόλευκων» στο Instagram και αυτό οδήγησε την διοίκηση στην απόφαση να διαψεύσει (και) τη συγκεκριμένη φημολογία.

Χθες, επίσης, από την Τουρκία προέκυψε η πληροφορία πως οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται για τον Ντεμπά Μπα της Σανγκάι Σενούα αλλά και τον Οκάκα της Γουότφορντ, όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ούτε αυτά τα ονόματα.

Το τελευταίο όνομα που έρχεται να προστεθεί στη σχετική λίστα είναι εκείνο του Λούκας Πέρεθ, του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, για τον οποίο οι πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκαναν κρούση στην πλευρά του Ισπανού άσου της Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι είχαν αποκτήσει τον 28χρονο φορ από την Λα Κορούνια έναντι 20 εκατ. ευρώ, όμως φαίνεται πως δεν υπολογίζεται φέτος στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και παρουσιάζεται ως φευγάτος.

Προτεραιότητα για τον Λούκας, όμως, παραμένει η επιστροφή του στην Primera Division, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον για εκείνον έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες, οπότε μιλάμε για εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική στο θέμα του επιθετικού, ώστε ο «εκλεκτός» να έρθει στην Ελλάδα να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ