Ώρα Αφελάι στον Ολυμπιακό

Ώρα Αφελάι στον Ολυμπιακό

 

Τη μεγάλη μεταγραφή του Ιμπραίμ Αφελάι ολοκληρώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός πυροδοτώντας τη «βόμβα» του καλοκαιριού.

Ο διεθνής (44 φορές) Ολλανδός εξτρέμ που παίζει στο αριστερό άκρο αλλά μπορεί να εκτελεί και να δημιουργεί και με τα δύο πόδια, θα φτάσει το μεσημέρι στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές (πιθανότατα 1+2) συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, έχοντας ετήσιες αποδοχές δύο εκ. ευρώ.

Η μεταγραφή του Αφελάι από την Μπαρτσελόνα γίνεται κατόπιν έντονης επιθυμίας του Μίτσελ που εκτιμά ότι ο 28χρονος σταρ θα βοηθήσει αφάνταστα τον Ολυμπιακό, ενώ ο ποδοσφαιριστής που έφτιαξε το όνομά του σε μια εκπληκτική οκταετία στην Αϊντχόφεν, βλέπει τους πρωταθλητές Ελλάδας ως χρυσή ευκαιρία να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του μετά την ταλαιπωρία που είχε τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς.

Σημαντικό ρόλο για τη μεταγραφή Αφελάι έπαιξε ο Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί τον Ολλανδό άσο.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει στη συνέχεια να αποκτήσει ένα σέντερ φορ πρώτης γραμμής, με πιθανή την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου καθώς είναι σε καλό δρόμο οι επαφές με την Φούλαμ και τον διεθνή άσο που επιθυμεί να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Λύσεις υπάρχουν κι άλλες (Ζόνας, Γκουιντέτι, Νιλμάρ), αλλά πρώτος στόχος είναι ο Μήτρογλου κι εκεί έχει στραφεί η προσπάθεια της ερυθρόλευκης διοίκησης.

Για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά φαίνεται πως οι επαφές με την Γιουβέντους είναι στο τελικό στάδιο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Ιταλοί, με την προσφορά να έχει φτάσει στα 11 με 12 εκ ευρώ ενώ γίνονται συζητήσεις για ποσοστό μεταπώλησης υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στην Ιταλία και κάνει προπονήσεις στο Μιλάνο, περιμένοντας τις εξελίξεις με τη FIFA ώστε να δικαιωθεί και να παίξει στον Ολυμπιακό.

Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται και σήμερα η προετοιμασία των ερυθρόλευκων στο Ρέντη.

 

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ