Ολυμπιακός: Το πρωτάθλημα είναι στημένο

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τους ορισμούς της ΚΕΔ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και στο Άρης και ΠΑΟΚ και κάνει λόγο για “στημένο” πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με τους ορισμούς στα ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League, οι έμμισθοι υπάλληλοι της «εξυγίανσης» αποδεικνύουν πως εννοούν την επιστροφή στην «κανονικότητα» του δικού τους ποδοσφαίρου.

Σε αντίθεση με τις 3 άλλες φορές που ο κ. Γκεστράνιους σφύριξε παιχνίδια της Super League, αυτή τη φορά ο παρατηρητής της διαιτησίας του θα είναι Έλληνας! Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας, ο γιος του οποίου, Στυλιανός Μπίκας, εργάζεται στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Άλλωστε για αυτόν ακριβώς το λόγο το 2017 η ΚΕΔ των Τριτσώνη- Κουκουλάκη, τον είχε αντικαταστήσει από παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα των πλέι-οφ, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, μετά από έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΚ. Η ΚΕΔ της FIFA/UEFA θα κρατήσει τον Μπίκα για να κατατοπίσει τον κ. Γκεστράνιους;

Επίσης δεν είναι δυνατόν μόλις δυο μέρες μετά την εχθρική τοποθέτηση του κ. Σιδηρόπουλου για τον Ολυμπιακό και το σκάνδαλο αλλοίωσης αποτελέσματος στον Βόλο με το VAR και τον κ. Ευαγγέλου, αντί να ορίζετε ξένους διαιτητές στον αγώνα μας, να ορίζετε ως διαιτητές VAR/AVAR τον κ. Σιδηρόπουλο και την παρέα του.

Ο ΠΑΟΚ, του δικού τους Ιβάν, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να διατηρήσει το «καθαρό» αήττητο και για αυτό ορίστηκε ο διεθνής διαιτητής κ. Παπαπέτρου. Έχει ενημερώσει ο κ. Παπαπέτρου την ορισμένη από τις FIFA/UEFA ΚΕΔ ότι η σύζυγός του εργάζεται στο open tv του Ιβάν Σαββίδη;

Kύριε Λάκοβιτς και κ. Χούμπελ, όπως αναλυτικά σας έχουμε ενημερώσει με την πολυσέλιδη επιστολή μας, είναι σαφές ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο γιατί πουθενά στην Ευρώπη:

Δεν μπορεί να ορίζεται ο κ. Παπαπέτρου ως διαιτητής στον αγώνα ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ και η σύζυγός του να εργάζεται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν μπορεί να ορίζεται παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό, ο κ. Μπίκας πατέρας του υπαλλήλου των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Δεν μπορεί να ορίζεται διαιτητής VAR, ο κ. Σιδηρόπουλος που τοποθετήθηκε εχθρικά μέσω καμπάνιας κατά του Ολυμπιακού.

Δεν μπορεί ο γιος του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που καλείται να δικάσει όλες τις ομάδες, να εργάζεται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Μόνο σε ένα απαξιωμένο και στημένο πρωτάθλημα μπορούν να συμβαίνουν αυτά καθώς και όλα όσα για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει εγγράφως και εγκαίρως και το πρόβλημα να είναι οι δηλώσεις και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ