Ολυμπιακός: Σοκάρει η εικόνα του Σα – ΦΩΤΟ

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού και σε συνδυασμό με την γκέλα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη (1-1) άνοιξε τη διαφορά στους 7 βαθμούς από τον “Δικέφαλο του Βορρά”. Το ματς με την ομάδα του Αγρινίου, ωστόσο, στιγματίστηκε από το εγκληματικό χτύπημα του Αντονί Μουνιέ στον Ζοσέ Σα. Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού σήκωσε ψηλά το πόδι του και στην προσπάθειά του να βρει την μπάλα, κλώτσησε στο κεφάλι τον Πορτογάλο γκολκίπερ, με τον γιατρό του Ολυμπιακού να του κάνει 15 ράμματα στο μέτωπο.

Μια φάση που έκανε ακόμα και τον ίδιο τον Σα να απορήσει πως ο διαιτητής δεν απέβαλλε τον μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, ωστόσο, παρά το εγκληματικό μαρκάρισμα που δέχθηκε δεν έγινε αλλαγή. Ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του και παρέμεινε στο ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Το ίδιο θέλει να κάνει και στο ντέρμπι του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά η κατάστασή στην οποία βρίσκεται τον καθιστά αμφίβολο.

Το αιμάτωμα έχει κατέβει στο μάτι και όπως φαίνεται στη φωτογραφία, με το ζόρι μπορεί να το ανοίξει, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για το ματς στην Τούμπα. Γι’ αυτό τον λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε άλλους τρεις τερματοφύλακες. Τους νεαρούς Τζολάκη, Καραργύρη και Παπαδούδη.

Ανάλογα με την κατάσταση του Ζοσέ Σα θα αποφασιστεί από τον Πορτογάλο τεχνικό ποιος θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζοσέ Σα πάντως, θέλει σαν… τρελός να αγωνιστεί και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δείτε τη φωτογραφία:

Exit mobile version