Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν Ποντένσε, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (5/1, 19:30), με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τις λύσεις του να αυξάνονται, καθώς Ποντένσε και Βαλμπουενά φώναξαν «παρών»!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ και ο Γάλλος επιτελικός μέσος των Πειραιωτών έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους.

Μάλιστα, τουλάχιστον ο Ποντένσε θα είναι και στο αρχικό σχήμα του κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι με τους πράσινους, ενώ ανάλογα με την ετοιμότητά του θα κριθεί αν θα ισχύσει το ίδιο και για τον Βαλμπουενά.

Αυτός που σίγουρα θα είναι βασικός και θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού, δεν είναι άλλος από τον Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός φορ δέχθηκε ένα πάτημα στο νύχι του ποδιού του στην προπόνηση της Πρωτοχρονιάς, πονούσε, αλλά σήμερα συμμετείχε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, οι Μπρούνο, Σουντανί, Γκιγιέρμε και Φορτούνης έκαναν τα προγράμματά τους, ενώ ο Τοροσίδης ακολούθησε έντονο ατομικό χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ