Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές με τον Μπα για νέο συμβόλαιο

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς με τις εμφανίσεις του, αλλά και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Αφρικανός αμυντικός, μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά που θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, είναι ο επόμενος που αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα, ο Μπα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ κι όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές. Το συμβόλαιο του 24χρονου στόπερ με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023, αλλά είναι ένα από τα χαμηλότερα στην ομάδα.

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιβραβεύσουν τον Σενεγαλέζο και του προτείνουν αναπροσαρμογή με πολύ καλύτερους όρους τόσο στη διάρκεια όσο και στα οικονομικά. Ο Μπα αναμένεται, λοιπόν, μέσα στις επόμενες μέρες να βρεθεί στα γραφεία του Ολυμπιακού και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ