Ολυμπιακός: Νέα προβλήματα λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ακόμη και την τελευταία στιγμή προκύπτουν προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου, στη χθεσινή τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν από το αποψινό (19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προέκυψε θέμα και με τον Μπρούμα, ο οποίος ένιωσε τσιμπήματα στον τετρακέφαλο.

Οι ενοχλήσεις σήμερα το πρωί έγιναν εντονότερες και ο Πορτογάλος εξτρέμ θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι, όμως, σχεδόν απίθανο να ξεκινήσει.

Αν όντως ο Μπρούμα δεν μπορέσει να παίξει από την αρχή, εκείνος που αναμένεται να πάρει τη θέση του είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που όμως κι αυτός έχει πρόβλημα!

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος winger συγκρούστηκε με τον Ουσεϊνού Μπα σε μια διεκδίκησή τους, με αποτέλεσμα να πέσει στο χορτάρι, κρατώντας το κεφάλι του και σφαδάζοντας από τους πόνους. Το χτύπημα από τον Μπα προκάλεσε πληγή στο κεφάλι του Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έχει μπαντάρει το κεφάλι του, αλλά η εκτίμηση είναι πως τελικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Αν τώρα δεν μπορέσει και ο Σέρβος να αγωνιστεί, τότε τη θέση στο ένα «φτερό» της επίθεσης του Ολυμπιακού θα πάρει ο Μάξι Λοβέρα ή ο Χιλάλ Σουντανί.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ