Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη και ο Μίτσελ ανακοίνωσε τη 18αδα για το σημερινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, στην οποία δεν μετέχουν ο Χαβιέρ Σαβιόλα που πάλι δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά και ο Νταβίντ Φουστέρ που προφυλάσσεται ενόψει ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκουράζει σε αυτό το ματς τον Κώστα Μανωλά, ενώ άφησε εκτός 18αδας τον Πάουλο Μασάντο παρότι τον είχε βασικό στην Τρίπολη αλλά τον είχε κάνει πρώτη αλλαγή.

Εκτός 18αδας έμεινε και ο Τόρες, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Σιόβας, Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν, Κάρολ.

Ιατρικά ο Σιόβας συνέχισε και σήμερα ακολουθώντας το πρόγραμμα με την ομάδα, ενώ συνέχισε και με έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Ο Σαβιόλα έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και δεν συμμετείχε στο κομμάτι της τακτικής. Ο Φουστέρ έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή για το ματς με τον Άρη. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Εντινγκά, Μανιάτης, Χολέβας, Σέποβιτς, Πέρεζ, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ .

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ