Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξημερώματα στη μάχη της πρόκρισης η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο ολυμπιακό τουρνουά τένις στο Τόκιο. Νίκησε με σχετική άνεση στον πρώτο γύρο την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ με 2-0 σετ (7-5,6-2) και προκρίθηκε στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία που προκρίθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) της Χιμπίνο.

Ο αγώνας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας κόντρα στο Νο90 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκινά στις 5.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας και θα είναι ο πρώτος που θα γίνει στο court 7 του τουρνουά.

Η Σάκκαρη που την Κυριακή γιόρτασε τα 26α γενέθλια της, είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης κόντρα στην τενίστρια από τη Σερβία έχοντας την ευκαιρία να κάνει ένα δώρο πρόκρισης στον εαυτό της.

Η έκπληξη με την τούρτα

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Σάκκαρη την Κυριακή. Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες με πρωτοβουλία του Αρχηγού Μιχάλη Φυσεντζίδη και του Υπαρχηγού Ιάκωβου Φιλιππούση διοργάνωσε μία μικρή γιορτή γενεθλίων χωρίς να το γνωρίζει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία και βίντεο που ανέβασε στα social media η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, της πήραν τούρτα και τα απαραίτητα κεράκια. Η ίδια, χαρούμενη και συγκινημένη πόζαρε μπροστά στην τούρτα και δεχόταν ευχές από όλους όσοι παραβρέθηκαν εκεί.

Όταν ανακάλυψε τι συμβαίνει, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη, παρουσία της Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη με την οποία μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο Ολυμπιακό Χωριό. Όλοι της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με πολλές επιτυχίες, ενώ τις ευχές του έδωσε και σε ζωντανή σύνδεση ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Μαρία αφού τους ευχαρίστησε όλους, είπε: «Ξέρετε ποια είναι η ευχή μου. Είναι πολύ ιδιαίτερα γενέθλια για μένα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που μου κάνατε και θα το θυμάμαι για πάντα…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ