Ολυμπιακοί Αγώνες: Ισοπαλία της εθνικής Πόλο με την Ιταλία (6-6)

Αήττητη ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα των ανδρών στο Πόλο τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια της στον Α΄ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο. Μετά τη νίκη της Κυριακής επί της Ουγγαρίας, η ελληνική ομάδα ήρθε σήμερα ισόπαλη 6-6 με την πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία, χάνοντας πάντως μοναδική ευκαιρία για μία μεγάλη νίκη, καθώς προηγήθηκε 6-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Επόμενη υποχρέωση της εθνικής είναι την Πέμπτη (29/7, 12:20 ώρα Ελλάδας), με αντίπαλο την Ιαπωνία.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Ιταλία): 1-1, 1-1, 0-4, 4-0

Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Αϊκάρντι (φουνταριστός), 1-1 Μουρίκης (φουνταριστός), 2-1 Λουόνγκο (περιφέρεια), 2-2 Παπαναστασίου (περιφέρεια), 2-3 Γενηδουνιάς (περιφέρεια), 2-4 Καπότσης (περιφέρεια), 2-5 Αργυρόπουλος (π.π.), 2-6 Βλαχόπουλος (περιφέρεια), 3-6 Φιλιόλι (πέναλτι), 4-6 Φιλιόλι (π.π.), 5-6 Αϊκάρντι (φουνταριστός), 6-6 Ετσενίκε (π.π.).

Η Εθνική ομάδα Πόλο των ανδρών, παρόλο που προηγήθηκε με 6-2 με το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και έμεινε στο ισόπαλο 6-6, αφού δεν σκόραρε καθόλου στο τελευταίο σκέλος του παιχνιδιού. Αξίζει παρόλα αυτά να σημειώσουμε πως η Εθνική ομάδα, παραμένει αήττητη μετά από δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Ουγγαρία και Ιταλία και η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι στο χέρι της.

Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ