Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή που η Χριστίνα Μπούρμπου ξεσπά σε κλάματα – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλόνισε την Ελλάδα με τα δάκρυα της η Χριστίνα Μπούρμπου μετά την κατάληψη της 5ης θέσης στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου μαζί με τη Μαρία Κυρίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η 20χρονη αθλήτρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και με τρεμάμενη φωνή δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια, με βάση την χθεσινή μας κούρσα θα ήθελα κάτι παραπάνω».

«Η κούραση ήταν μεγάλη από χτες. Το παλέψαμε μέχρι τελευταία κουπιά και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορέσαμε και τερματίσαμε πέμπτες», είπε ακόμη σπεύδοντας στη συνέχεια να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν το ελληνικό δίδυμο επισημαίνοντας ότι «ξέρουμε ότι όλοι ξενύχτησαν για να μας δουν. Να μας στηρίξουν έστω και από μακριά και αυτό είναι ωραίο».

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με αυτή τη θέση. Θα θέλαμε κάτι περισσότερο όπως θα ήθελε ο καθένας που μπαίνει σε τελικό. Τα δώσαμε όλα χτες για να περάσουμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σήμερα. Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση να τα δώσουμε όλα χθες», είπε από την πλευρά της η Μαρία Κυρίδου.

Στην επισήμανση ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, η 5η Ολυμπιονίκης είπε: «Έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Η καλύτερη ηλικία είναι μεταξύ 25 και 30. Εμείς είμαστε ακόμα 20. Πιστεύω ότι και οι δύο μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά».

Ανατριχίλα προκαλεί, όμως, ο διάλογος των δύο αθλητριών μετά τον τελικό. Η απώλεια του μεταλλίου στενοχώρησε την Μπούρμπου, η οποία ξέσπασε σε κάμερα. Δείχνοντας ψυχραιμία η συναθλήτρια της έσπευσε να την παρηγορήσει, με τα λόγια της να καταγράφονται από την την κάμερα.

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Χθες τα δώσαμε όλα και περάσαμε. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι που περάσαμε στον τελικό σε αυτή την ηλικία; Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Μην το σκέφτεσαι, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα συγκριθούμε με τις Καναδές ή τις Νεοζηλανδές; Τα καταφέραμε πολύ καλά. Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό κι εσύ στενοχωριέσαι; Χριστίνα ήσουν μια χαρά και πήγαμε τέλεια. Να το χαρείς», είπε η Μαρία Κυρίδου στη συναθλήτρια της λίγο πριν κάνουν τις δηλώσεις τους στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ