Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκάλυψη Πετρούνια για το μήνυμα της μητέρας του μετά το χάλκινο μετάλλιο

«Έδωσα και την ψυχή μου στους κρίκους», ήταν η απάντηση του Λευτέρη Πετρούνια σε ερώτηση για τις πρώτες του σκέψεις μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για την 3η θέση που κατέκτησε, ενώ αναφέρθηκε στις αντιδράσεις της μητέρας του και της συζύγου του μετά το βάθρο.

«Ο αγώνας είναι πάντα αγώνας. Η προσγείωση είναι οριακά ποντάρισμα, γιατί είναι πολύ εύκολο να γίνει ένα βήμα. Μέχρι να αφήσω τους κρίκους ήταν η καλύτερη εκτέλεση που έχω κάνω στην ζωή μου», είπε ακόμη ο Έλληνας πρωταθλητής που δήλωσε γεμάτος και ευτυχισμένος.

«Η τρίτη θέση δεν ξέρω αν είναι τόσο αντιπροσωπευτική, θα μπορούσε να είναι δεύτερη. Επειδή, όμως, δεν είναι πρώτη, είναι η σπίθα που χρειάζομαι για να κυνηγάω καλύτερες επιδόσεις. Με στόχο το Παρίσι φυσικά» πρόσθεσε ο «άρχοντας των κρίκων» δίνοντας έτσι ραντεβού με το χρυσό μετάλλιο στην «Πόλη του Φωτός».

Όσον αφορά στο πώς αντέδρασαν τόσο η μητέρα του όσο και η σύζυγός του στη νέα του διάκριση, ο Πετρούνιας έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για το μήνυμα που του έστειλε η μάνα του. «Η μητέρα μου κάθε φορά που τελειώνει ένας αγώνας, μου στέλνει μήνυμα ότι είμαι αθληταράς και με αγαπάει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Βασιλική έκλαιγε από συγκίνηση γιατί έχει βιώσει μαζί μου την διαδρομή. Είναι εδώ μαζί μου και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να είμαι ήρεμος και να αντιμετωπίσω ένα τόσο δύσκολο τελικό. Ήταν ο πιο δύσκολος τελικός στην καριέρα μου για πολλούς λόγους. Έπρεπε να μπω, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, με κίνδυνο ρίσκο να μην πάρω μετάλλιο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ