Πανζουρλισμός επικράτησε στην άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου τους περίμενε πλήθος οπαδών για να τους αποθεώσουν.
Οι “ερυθρόλευκοι”, λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, έφτασαν στο σημείο όπου τους περίμενε το ανοιχτό λεωφορείο που θα τους μετέφερε στον Πειραιά για την καθιερωμένη φιέστα.
Η εμφάνιση του πούλμαν πυροδότησε εκρήξεις ενθουσιασμού, με τους οπαδούς να ανάβουν καπνογόνα και να αποθεώνουν τους παίκτες και τον προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κρατώντας ψηλά το τρόπαιο του Conference League, έδωσε το σύνθημα για τα “όλε”, ενώ αρκετοί παίκτες άναψαν καπνογόνα και πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς.
Η θριαμβική πορεία προς το Δημαρχείο Πειραιά, όπου έχει στηθεί εξέδρα για την απονομή, αναμένεται να κορυφώσει το “ερυθρόλευκο” πάρτι για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.
Δείτε τα παρακάτω βίντεο