Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ώρα στέψης ή παράταση

Ώρα στέψης ή παράταση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι οποίοι μονομαχούν απόψε (21.00 ΕΡΤ3) στον τρίτο τελικό της Basket league

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν το 3-0 και να κάνουν φιέστα τίτλου. Η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-0 στη σειρά των τελικών για τα πλέι οφ της Α1 Basket League και έχουν μία μοναδική ευκαιρία να «σκουπίσουν» τη σειρά και να κατακτήσουν το 13ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετρά 40 πρωταθλήματα Ελλάδας, εκ των οποίων τα πέντε τελευταία διαδοχικά  θα επιδιώξει να μειώσει σε 2-1 και να επιστρέψει η σειρά στο ΟΑΚΑ για να δώσει παράταση στις ελπίδες του για ανατροπή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού,  Γιώργος Μπαρτζώκας, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς είδε τους ΜακΚίσικ και Ζαν Σαρλ να επιστρέφουν και να είναι κανονικά σε θέση να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει έντονη κριτική για τις εμφανίσεις της ομάδας του, Γιώργος Βόβορας, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ρόστερ.

Το αποψινό παιχνίδι αποκτά και μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς ενδέχεται να είναι το τελευταίο στην καριέρα του Γιώργου Πρίντεζη. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας του, όπως άλλωστε συνέβη και στο πρόσφατο Final Four του Βελιγραδίου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, λίγο πριν τον τρίτο τελικό κάλεσε τους φίλους της ομάδας να πάνε στο ΣΕΦ φορώντας κόκκινα, υπενθυμίζοντας πως η βία δεν έχει θέση στον αθλητισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ