Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Τι αποφάσισαν οι Πέδρο Μαρτίνς και Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις ενδεκάδες του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Φουλ επίθεση θα παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε στο δίλημμα Τικίνιο ή Ελ Αραμπί ξεκινώντας και τους δύο σέντερ φορ του, την ώρα που βασικός ξεκινά και ο Λαλά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Κατά τα άλλα, ο Βατσλίκ είναι στο τέρμα, ο Ρέαμπτσιουκ κανονικά αριστερά παρότι ήταν αμφίβολος λόγω κούρασης, με δίδυμο στόπερ Σωκράτη και Σισέ. Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά οι δύο κεντρικοί χαφ, με τους Μασούρα και Αγκιμπού Καμαρά στις πτέρυγες.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Με Παλάσιος στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως βασικός ο Σεμπαστιάν Παλάσιος (το ίδιο ισχύει και για τον Μπρινιόλι), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον ρίχνει στην ενδεκάδα στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό . Ο Σέρβος προπονητής κατεβάζει το «τριφύλλι» με το καθιερωμένο από την αρχή της προετοιμασίας 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σάρλια και Σάντσες.

Στο κέντρο θα παίξουν οι Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλος ενώ στην τριάδα πίσω από τον Καρλίτος θα είναι οι Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ και Παλάσιος.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ