Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Ντόρσεϊ δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Μποχωρίδη – «Μισώ να μιλούν οι παγκίτες σα να είναι βασικοί»

Ο πρώτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό εξελίχθηκε σε… παράσταση για ένα ρόλο με τους Πειραιώτες να φεύγουν από το ΣΕΦ με νίκη 74-61, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 1-0 στη σειρά.

Το παιχνίδι είχε αρκετές μάχες μέσα στο παρκέ, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο κάποιες μάχες συνεχίστηκαν και εκτός των τεσσάρων γραμμών του φαληρικού γηπέδου.

Σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, τα αίματα άναψαν σε Τάιλερ Ντόρσεϊ και Λευτέρη Μποχωρίδη, καθώς είχαν αρκετές αψιμαχίες, με τον γκαρντ των «ερυθρόλευκων» να δίνει συνέχεια και στα Social Media, γράφοντας χαρακτηριστικά πως “δεν γίνεται οι παγκίτες να μιλούν σαν να είναι βασικοί”.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα ο Ντόρσεϊ ανέβασε μία φωτογραφία στα stories του στο Instagram όπου κρέμεται από το καλάθι με τον Μποχωρίδη κοντά του, γράφοντας: «Παγκίτες να μιλούν σαν να είναι βασικοί. Το μισώ. Και έχασα και το κάρφωμα».

Δείτε το post του Ντόρσεϊ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ