Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με στόχο την πρόκριση

Τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο, δίνει απόψε (22:00 CosmoteSports 1) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα στο Γ. Καραϊσκάκης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο και θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε και κρατούσε το προβάδισμα ως το τέλος, η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε στο 93′ να κάνει το 1-1 και πλέον θέλουν νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθούν. Σε περίπτωση ισοπαλίας με οποιοδήποτε αποτέλεσμα ο αγώνας θα οδηγηθεί στην παράταση, ενώ να θυμίσουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την Τρίτη την προετοιμασία τους, με τον Πορτογάλο προπονητή να στέκεται στην αποτελεσματικότητα που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του στο σημερινό ματς. Όσον αφορά τον Μπαράκ Μπακχάρ δεν έκρυψε πως οι Ισραηλινοί έχουν προπονηθεί και στις εκτελέσεις πέναλτι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Παπέ Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ. Στην αποστολή προστέθηκε και ο Κίτσος, οπότε οι παίκτες είναι 24.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνισθεί με τους Βατσλίκ, Βρσάλικο, Σισέ, Μανωλά και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Ζiνκγερνάγλελ (σε θέση 10) στο κέντρο με τους Μασούρα, Αμπουμπακάρ Kαμαρά και Ελ Αραμπί στην επίθεση. Όπως έχει δείξει ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αρέσκεται στις εκπλήξεις και δεν αποκλείεται να ανακατέψει την ενδεκάδα του προκειμένου να αιφνιδιάσει τους Ισραηλινούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ