Ολυμπιακός: Λύθηκε το συμβόλαιο του Μαρσέλο

Ολιγόμηνη ήταν η παρουσία του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ολυμπιακός: Λύνει το συμβόλαιο του Μαρσέλο – Πού θα συνεχίσει την καριέρα του

Ο Βραζιλιάνος, άλλοτε σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τους «μερένχες», είχε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, όμως εδώ και καιρό φαινόταν να έχει βρεθεί εκτός πλάνων του Μίτσελ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα to10.gr, o Μαρσέλο έλυσε και τυπικά τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και αποτελεί παρελθόν από το λιμάνι έπειτα από 5 μήνες. Ο Βραζιλιάνος μπακ που αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποχωρεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Oι φήμες για το μέλλον του 34χρονου Βραζιλιάνου είχαν κυκλοφορήσει από το βράδυ της Παρασκευής και σήμερα ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε, με τον Μαρσέλο να υπογράφει τα σχετικά έγγραφα με τα οποία σφραγίζεται η λύση της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους.

Ο Μαρσέλο πλέον είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει ήδη στα χέρια του μια πρόταση, της οποίας το όνομα όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.  Σενάρια από το εξωτερικό κάνουν λόγο για κρούση από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον ίδιο τον Μαρσέλο να κάνει και ένα story που «άναψε» φωτιές.

Ο Μαρσέλο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα αγωνίστηκε μόλις σε 10 αγώνες (5 για το πρωτάθλημα, 2 για το Europa League και 3 για το Κύπελλο), σημειώνοντας 3 γκολ, όλα το Κύπελλο Ελλάδας.

Δείτε το story του Μαρσέλο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ