Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η UEFA ακυρώνει μπλε εισιτήρια που είχαν πάει σε Έλληνες φιλάθλους

Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια που αρχικά ήταν για τις θύρες όπου θα κάθονταν φίλοι της Φιορεντίνα, αλλά τελικά κατέληξαν σε χέρια φιλάθλων του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπό τον φόβο να υπάρξει ένταση στις εξέδρες της OPAP Arena, στον τελικό του Conference League.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα για τους άτυχους φίλους των Πειραιωτών, είναι πως όχι μόνο δεν θα παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, στο πιο ιστορικό παιχνίδι του συλλόγου, αλλά θα χάσουν και πολλά χρήματα, που είχαν πληρώσει για την απόκτηση του εισιτηρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, Έλληνες φίλαθλοι κατάφεραν και προμηθεύτηκαν με αντικανονικό τρόπο 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού ανάμεσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές «η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένη την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες ανάμεσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα».

Η προειδοποίηση της UEFA

Νωρίτερα, με νέα της προειδοποίηση, η UEFA τόνιζε ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους μπλε εισιτήριο, θα πρέπει να φορούν ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό. Σε περίπτωση που φορούν ρούχα άλλης ομάδας, θα τους απαγορευτεί η πρόσβαση στο γήπεδο.

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά η UEFA.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ