Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν από το final four

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να “τελειώσει” την σειρά με την Μονακό σήμερα στις 22:00 και να περάσει στο final four της Ευρωλίγκας. 

Μετά την νίκη του επί της Μονακό το βράδυ της Τετάρτης με 87-83, ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 επί της Γαλλικής ομάδας στην σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας και βρίσκεται μία ανάσα από το Final Four του Βελιγραδίου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα χρειαστεί να κάνει δεύτερο διαδοχικό break στην έδρα της Μονακό στο Μόντε Κάρλο για να τελειώσει την σειρά με 3-1.

Οι δύο ομάδες χώρισαν τις νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει το πρώτο παιχνίδι με 71-54 αλλά με την Μονακό να απαντά με το επιβλητικό 72-96 στην δεύτερη αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού, δήλωσε πριν από την κρίσιμη 4η αναμέτρηση της σειράς: “Κάθε παιχνίδι καθορίζεται από διαφορετικούς παράγοντες. Ο πρώτος αγώνας κρίθηκε στην σκληρή άμυνα και πήγε σε χαμηλό σκορ. Στον δεύτερο δεχθήκαμε 90 πόντους. Χθες σκόραραν και οι δύο ομάδες, υπήρχε ένταση και σκορ. Παίζει ρόλο πώς σφυρίζουν οι διαιτητές. Από αυτούς καθορίζεται ο ρυθμός. Δεν μπορώ να πω από τι θα καθοριστεί το Game 4. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πίεση σε όλο το γήπεδο και να σετάρουμε το παιχνίδι μας, γιατί όταν το έχουμε αυτό σκοράρουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να μην πάμε σε βιαστικές επιθέσεις και να πάμε στα ριμπάουντ”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ