Ολυμπιακός: Μπήκε στο απογευματινό πρόγραμμα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Επέστρεψαν με ατομικό Στάμενιτς-Γκαρθία

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Μαροκινός διεθνής επιθετικός, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, εντείνει τις αγωνιστικές του προσπάθειες στον Ολυμπιακό, στοχεύοντας σε λεπτά συμμετοχής στα επερχόμενα φιλικά στην Ολλανδία.

Τα νέα είναι ευοίωνα για τον Ελ Κααμπί, καθώς συμμετείχε πλήρως στο απογευματινό προπονητικό πρόγραμμα της Τρίτης, αυξάνοντας τις πιθανότητες του να αγωνιστεί στα δύο προσεχή φιλικά.

Παράλληλα, οι Μάρκο Στάμενιτς και Ντάνι Γκαρθία επέστρεψαν στο γήπεδο για τα ατομικά τους προγράμματα. Ο Νεοζηλανδός χαφ αναμένεται να ενσωματωθεί στις κανονικές προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Ισπανός μέσος θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.