Ολυμπιακός: Ανανέωσε έως το 2025 ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσουν, όπως αναμένονταν, μαζί μέχρι το 2025. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδας για ακόμη τρία χρόνια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αλλά και στο Final Four της Euroleague.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ

« Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως το 2025.

Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/06) με τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή επιτυχημένη πορεία τους για ακόμη τρία χρόνια.»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» τη σεζόν 2012-13 και μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα έως και την κατάκτηση της EuroLeague στο Λονδίνο. Στην άκρη του πάγκου των Πειραιωτών έμεινε έως και το ξεκίνημα της σεζόν 2014-15 και μετά τις Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα και Χίμκι, επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2020 όπου βρίσκεται έως και σήμερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ