Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση στους «16» για την Μαρία Σάκκαρη – «Ισοπέδωσε» την Κινέζα αντίπαλο της με 2-0 – ΒΙΝΤΕΟ

Την πρόκριση για την φάση των «16» του μονού γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 πήρε η Μαρία Σάκκαρη την Δευτέρα (29/7)

Μαρία Σάκκαρη: «Θα δώσω ό,τι έχω για ένα μετάλλιο»

Η Ελληνίδα τενίστρια απέναντι στην Κινέζα Γιούε Γιουάν είχε από την αρχή του αγώνα το πόδι στο… γκάζι και δεν της άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης, κερδίζοντάς την με 2-0 σετ.

Με τη νίκη της αυτή η Σάκκαρη επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κάτι που αφήνει πολλές ελπίδες για σημαντική διάκριση στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σαρωτική η Μαρία Σάκκαρη – «Διέλυσε» την Κόβινιτς με 2-0

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 8) μπήκε από την αρχή δυναμικά στο κορτ και με δύο break στο πρώτο σετ έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της κόντρα στην Κινέζα αντίπαλός της (Νο 40), με το 4-1 να την φέρνει σε θέση ισχύος και να κλείνει το πρώτο σετ επικρατώντας με 6-2.

Στο δεύτερο σετ έκανε νωρίς break για να φτάσει στο 2-0 στα games, με την Γιουάν να κάνει break στο break και να μειώνει σε 2-1 αλλά από εκεί και πέρα να αρχίσει ένα σφυροκόπημα, με την Σάκκαρη να μην την αφήνει να πάρει ανάσα στο παιχνίδι και να φτάνει σε χρόνο dt σε επικράτηση με 6-1, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στις 16 κορυφαίες της διοργάνωσης.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι πήγαν να δουν την Σάκκαρη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK