Όλσεν: Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας

Όλσεν: Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας

Απόλυτα ικανοποιημένος από την τεράστια νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Λαρς Όλσεν. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Ξέραμε ότι η Ελλάδα είναι μια ομάδα που έχει την κατοχή της μπάλας. Σήμερα όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί και εμείς ελπίζαμε να σκοράρουμε ένα γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Αξίζαμε τη νίκη γιατί είχε 4-5 μεγάλες ευκαιρίες. Ευκαιρίες είχε και η Ελλάδα αλλά αξίζαμε αυτή τη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και στις αντεπιθέσεις».

Περιμένατε τόσο κακή την Ελλάδα απόψε: «Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία των Ν. Φερόε. Είχαμε νικήσει την Αυστρία πιο παλιά αλλά η Ελλάδα είναι πιο μεγάλη ομάδα. Ξέραμε ακριβώς το παιχνίδι που θέλει να κάνει η Ελλάδα. Αλλά και η δική μου ομάδα έπαιξε πολύ καλά όπως και στο ματς με την Ουγγαρία . Σήμερα είχαμε ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη».

Ονειρεύεστε την πρόκριση στο EURO; «Στο ποδόσφαιρο πάντα πιστεύεις και τα πάντα είναι εφικτά. Είναι δύσκολο αλλά πιστεύουμε κάθε φορά που πατάμε στο χορτάρι και αν νικήσουμε στα επόμενα ματς τότε μπορεί να προκριθούμε. Αλλά είναι δύσκολο».

Μια ευχή για την Εθνική Ελλάδας: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Ελλάδα αλλά για τη δική μου ομάδα. Τιμώ και σέβομαι τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Προσπαθήσαμε τα τελευταία χρόνια να προσθέσουμε στο παιχνίδι μας και την κατοχή της μπάλας πέραν του στοιχείου της φυσικής κατάστασης».

Ήταν εύκολο να “διαβάσετε” το παιχνίδι της Ελλάδας; «Όλα τα ματς της Ελλάδας είναι πανομοιότυπα. Ξέρουμε ότι είναι καλή με την μπάλα στα πόδια και θέλει να έχει την κατοχή. Όμως διέκρινα μια αδυναμία στη δημιουργία φάσεων και στις αντεπιθέσεις».

Για την πορεία της Δανίας το 1992 και αν θα είναι ίδια έκπληξη η πρόκριση των Ν. Φερόε στο EURO; «Τα πάντα είναι εφικτά».

Τι δώρο θα κάνετε στους παίκτες σας; «Θα τους επιτρέψω να πιουν μια μπύρα απόψε. Αλλά μόνο μία».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ