Ολοταχώς για τον τίτλο η Ρεάλ

Όπως φαίνεται ο Ζοζέ Μουρίνιο θα κατακήσει φέτος το πρωτάθλημα Ισπανίας, προσθέτοντας άλλο ένα τρόπαιο στη μεγάλη του συλλογή. Οι “μερένγκες” επικράτησαν με 4-2 της Λεβάντε στο “Μπερναμπέου”, με τρία γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Primera Division και αύξησαν σε δέκα τους βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα των “μπλαουγκράνα” από την Οσασούνα. Αντίθετα, οι Λεβαντίνοι παρέμειναν μεν στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, όμως απειλούνται από Εσπανιόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάλαγα, Οσασούνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι παίκτες του  Μουρίνιο ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, μένοντας πίσω από το 5’ με γκολ του Καμπράλ. Η αποβολή του Ιμπόρα στο 43’ έφερε και το πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία στον Ρονάλντο να ισοφαρίσει στο 45’.

Στο 50’ και στο 57’, ο Ρονάλντο πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έκανε το 3-1. Παρά τη μείωση του σκορ από τον Κονέ στο 63’, ο Μπενζεμά έκανε το 4-2 στο 66’ και “καθάρισε” την αναμέτρηση, με τους εννιά φορές πρωταθλητές Ευρώπης να χάνουν και άλλες ευκαιρίες. Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ