«Όλα ήταν εναντίον μας»

«Όλα ήταν εναντίον μας»

«Όλα ήταν εναντίον μας απόψε», δήλωσε απογοητευμένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι, αλλά έκανε λόγο για τεράστια προσπάθεια των παικτών του.

«Νιώθω σήμερα ότι έγινε τεράστια προσπάθεια από την ομάδα με βάση τις συνθήκες τις δικές μας και του αντιπάλου», ήταν χαρακτηριστικά το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού.

«Πραγματικά από το μέγεθος της προσπάθειας δεν έχω παράπονο, αλλά το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε. Είναι ο τρίτος αγώνας μετά από εκείνους κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, που κρίνεται στην τελευταία απόφαση και στο σουτ. Και στα τρία όλα ήταν εναντίον μας και ειδικά απόψε. Ο Ντάνστον, που έκανε εκπληκτική εμφάνιση, έχασε δύο βολές δυστυχώς σε κρίσιμο σημείο. Οι αντίπαλοι μας ευστόχησαν σε μεγάλα και δύσκολα σουτ. Το αποκορύφωμα ήταν το τρίποντο του Χάκετ, πριν από το οποίο είχε προηγηθεί καθαρή μεταφορά της μπάλας από τον Λάνγκφορντ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω παράπονα από την διαιτησία. Σπάνια, επίσης, μπαίνει σουτ από το χάι ποστ από τον Λαουάλ, ενώ προηγήθηκαν και δύσκολα τρίποντα. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, αλλά δυστυχώς αφήνουμε τον αγώνα χωρίς χαμόγελο».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ